Out of all the possible cusines, chinese and italian have to be my favourite! I'd go to Italy even just to try real pasta! What I love aboyt chinese food is that it takes no longer than 15-20 minutes. And yes, a wok is on my wish list.
Этот рецепт я взяла в каком то журнале, вроде он был в списке диетических.
I hot this recipe from some women's magazine and I am nearly certain it was listed as a healthy diet recipe.
Ингридиенты/ Ingridients:
- Креветки/ Prawns
- Китайская лапша/ Egg noodles
- Броколли/ Brocolli
- Красный перец/ Red pepper
- Чили/ Chilli
- Чеснок/ Garlic
- Соевый соус/ Soy sauce
- Обжарить броколли и половинку красного перца в течении 5 мин, потом кинуть мелко порезанный красный чили, у нас не большой такой был, и 2 зубчика чеснока./ Fry the red pepper and brocolli for 5 min, then add chilli and 2 cloves of garlic.
- Обжаривать еще минуту-две, потом обжарить креветки пока не станут розовыми./ Fry for further minute or two, then add prawns and fry till they turn pink.
- Отдельно сварить китайскую лапшу, кидаем ее ко всему остальному и добавляем не много соевого соуса./ Separately boil egg noodles, toss it into the pan and add some soy sauce.
No comments:
Post a Comment