- Говяжий фарш/ Minced beef
- Шампиньены/ Mushrooms
- Красный перец/ Red pepper
- Лук/ Onion
- Чеснок/ Garlic
- Тертый сыр/ Grated cheese
- Острый мексиканский соус/ Spicy Mexican sauce
- Обжарить фарш с луком и чесноком, потом добавить грибы. Я люблю грибы порезать на четвертинки, беру специально не слишком большие грибы./ Fry the mince with onion and garlic first, then add the mushrooms. I quarter the mushrooms and usually get the button mushrooms.
- Потом добавить и обжарить красный перец и залить все соусом, я беру соусы фирмы Old El Paso. / Then add the red pepper to the frying pan, followed by spicy sauce I usually go for the Old El Paso brand.
- Кладем тортиллу на тарелку, сверху фарш, посыпаем сыром и отправляем под гриль на пару минут. / Next jusy layer the tortilla wrap and the mince, sprinkle with cheese and stick under the grill for a few minutes.
No comments:
Post a Comment