Ingridients/ Игридиенты:
- Куринные грудки/ Chicken breasts
- Броколли/ Brocolli
- Вермишель/ Fusillini
- Мокровь/ Carrot
- Лавровый лист/ Dried bay leaf
- Лук порей/ Spring onion
- Довести воду до кипения, в кипящую воду бросить две куринные грудки, лавровый лист и морковку. По рецепту морковь надо было натереть на терке, но мне нравится резать ее на не большие брусочки, чтоб было что пожевать./ Bring water to the boil. Put two cubes chicken breasts in, together with dried bay leaf and diced carrot. The carrot was supposed to be grated according to the recipe, but I like to dice it, just to have something to chew.
- Дать им повариться 15 минут, потом на 10 минут кинуть лук порей/ Let everything cook for 15 min, then add spring onion for another 10 min.
- Еще через 10 мин кинуть вермишель, можно добавить овощной кубик. Соль, перец по вкусу, я редко когда солю что то, обычно только перчу. Если я добавляю кубик, то не солю, мне кажется в нем и так много соли/ After another 10 min add in the fusillini or some other small pasta, if you want you can add vegetable or chicken stock cube and salt/pepper if you need to. I very seldom salt anything, but I like to give it a good crack of pepper. I think the stock cube itself gives a lot of salt too.
this looks amazing! last time i had this soups was at moms house years ago, so yummyyy!
ReplyDeleteyuliconversations.blogspot.com
Yea, i don't seem to be having a lot soup either, definitely not as much as when we lived in Russia. xx
Delete